Alanya-News.com

all about Alanya

Sprache auswählen / choose your language / Выберите свой язык

Kontak / İletişim

55 § 2 RStV uyarınca içerikten sorumludur:

Ali Iscitürk Mail Adres: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

 

Dikkat! Kimse benden yazılı izin almadan benden video kopyalayamaz ve diğer URL’lere yükleme yapamaz - sunucu ya da Youtube! Yetkisiz yüklenen itiraz edildi!

Zevk ile yazılı videolar sayfalarınıza / Youtube kanallarınıza yüklenebilir ve ayrıca para kazanılabilir.

Sorularınız ve bizimle iletişime geçmek için, lütfen bu e-posta adresini kullanın Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

 

İçerik sorumluluğu

Sayfalarımızın içeriği özenle hazırlanmıştır. Bununla birlikte, içeriğin doğruluğu, eksiksizliği ve zamanında olması için garanti edemeyiz. Bir servis sağlayıcı olarak, genel yasalara göre bu taraflardaki kendi içeriklerinden § 7 Abs.1 TMG uyarınca sorumluyuz. Ancak §§ 8 ila 10 TMG'ye göre, bir hizmet sağlayıcı olarak iletilen veya saklanan üçüncü taraf bilgilerini izlemek veya yasa dışı bir faaliyet gösteren koşulları araştırmak zorunda değiliz. Genel yasa uyarınca bilgilerin kullanımının kaldırılması veya engellenmesi yükümlülüğü etkilenmedi. Bununla birlikte, bu konuda sorumluluk ancak belirli bir ihlal bilgisi olduğu anda mümkündür. Bu tür ihlallerin farkına varırsak, bu içeriği derhal kaldıracağız.

 

 

Bağlantıların sorumluluğu

Teklifimiz, içeriğini etkilemediğimiz üçüncü tarafların harici web sitelerine bağlantılar içermektedir. Bu nedenle, bu harici içerikler için herhangi bir sorumluluk kabul edemiyoruz. Bağlantılı sayfaların içeriği her zaman sayfaların sağlayıcısının veya operatörünün sorumluluğundadır. Bağlantılı sayfalar, bağlantı anında olası yasal ihlaller açısından kontrol edildi. Bağlantı sırasında yasadışı içerikler tanınmıyordu. Ancak, bağlantılı sayfaların kalıcı bir içerik kontrolü, yasaların ihlal edildiğine dair somut kanıtlar olmadan makul değildir. Yasal ihlallerde bu tür bağlantıları derhal kaldıracağız.

 

telif hakkı

Site operatörleri tarafından oluşturulan bu sayfalardaki içerik ve eserler, Alman telif haklarına tabidir. Üçüncü taraf katkıları bu şekilde işaretlenmiştir. Kopyalama, işleme, dağıtım ve telif hakkı sınırları dışındaki her türlü sömürü, ilgili yazarın veya yaratıcının yazılı onayını gerektirir. Bu sitenin indirilmesi ve kopyalanması sadece ticari amaçlı, özel kullanım içindir. Sayfaların işletmecileri, başkalarının telif haklarını daima gözetmeye veya kendi eserlerini ve lisanssız çalışmalarını kullanmaya çalışırlar. Verilerin Korunması Tarafımıza gelince, kişisel veriler (örneğin ad, adres veya e-posta adresleri) yükseltilir, bu mümkün olduğunca her zaman freiwilliger temelinde gerçekleşir. Tekliflerin ve hizmetlerin kullanımı, kişisel veriler sağlamadan mümkün olduğunca her zaman mümkündür. İnternet üzerinden veri iletiminin (örneğin, e-posta ile iletişim kurarken) güvenlik açıkları olabileceğini lütfen unutmayın. Verilerin üçüncü şahısların erişiminden tamamen korunması mümkün değildir. İstenmeyen reklam ve bilgi materyallerinin gönderilmesi amacıyla üçüncü şahıslar tarafından yayınlanan iletişim bilgilerinin kullanılması açıkça dışlanmıştır.

 

Sayfaların operatörleri, istenmeyen e-postalar gibi istenmeyen reklam bilgilerinin gönderilmesi durumunda yasal işlem yapma hakkını saklı tutar.

 

 

Sorularınız / bilgi postalarınız için:

Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Yeni vatandaşlar için öneriler

Alman unlu mamüller nerede bulunur?

Alman sosis. rus sosis, kim satiyor?