Alanya-News.com

all about Alanya

Sprache auswählen / choose your language / Выберите свой язык

Kestel Sanayi esnaf örnek websayfasi

 ne cabuk ve hemen websayfasi yapildi

 

Esnaf Login: ____________

Liste

İşte çeşitli serbest meslek sahiplerinin çeşitli tekliflerinin listesi burada olacak yada tabiki kendi bi websayfasida olur, burasi tek bir örnek olarak.

Ne isyeriniz varsa listeleyebiliriz, böylece işlerinin daha iyi yürümesi için daha hızlı bulunabilirler, 

ister pencere inşaatçıları, marangozlar veya araba tamircileri olsun, tüm kategoriler burada listelenir ve onları daha çabuk bulabilirsin, böylece üyelerimiz tüm serbest meslek sahibi kişilerin daha iyi işlere, daha fazla satışa ve daha fazla fırsata sahip olmasını sağlar. Bu neden daha önce yapılmadı? Tüm bunlara neden şimdi başlamak zorundaydım? Sadece hepimizin çok iyi olmasını istiyorum ve hiçbir fikri olmayan, hiçbir şey yapmayan ve sadece para isteyip her şeyi uzatan insanlar tarafından yavaşlatılmak istemiyorum, her şey çok uzun sürüyor, bu yüzden seçim için koşuyorum beni secin!

3 haziran 2023 günü kestel sanayi bölgesinde kooperatif toplantı var lütfen herkes gelsin saat 10 da başlıyor ve böyle devam edemeyeceği için seçime girmek istiyorum bekleyecek halim yok artık ve birçok soru var, ben kendime listeye yazdirmak istiyorum, beni secin herseyi bitirelim! Yeti artik...

 

 

Yeni vatandaşlar için öneriler

Alman unlu mamüller nerede bulunur?

Alman sosis. rus sosis, kim satiyor?